مجله اکتیو:آموزش مهارت های فردی و اجتماعی

فروشندگان بازار کشاورزان نیاز به آموزش برای بهبود شیوه های ایمنی مواد غذایی دارند –

هم اکنون مقالات سلامت روان را در سایت دنیای خوب زندگی میخوانید.این مقالات برگرفته از منابع خارجی و روز می باشد و توسط این سایت ترجمه و برای شما سروران گرامی نمایش داده می شود.میتوانید نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق فرم ارسال نظرات در انتهای این مقاله برای دوستان خود به اشتراک بگذارید شاد و پیروز باشید.

بر اساس محققین پنسیتی که فاز نهایی یک مطالعه پنج ساله نوآورانه را به اتمام رسانده اند، بسیاری از فروشندگان در بازارهای کشاورزان اقدامات نادرستی را برای جلوگیری از گسترش بیماری های غذایی انجام می دهند و باید برای کاهش خطرات ایمنی غذایی آموزش دیده اند.

با استفاده از یک رویکرد جامع سه جانبه، این تحقیق، رفتارهای ایمنی مواد غذایی را در بازارهای کشاورزان پنسیلوانیا با استفاده از مشاهدات پنهان مستقیم، مشاهدات بهداشتی دولت و نظرسنجی های فروشندگان خود گزارش داد. نتایج نشان داد که تفاوت های کلیدی بین شیوه های مدیریت مصرف خوراک فروشنده – توسط هر دو محقق و بهداشت عمومی – و اقدامات خود گزارش شده توسط فروشنده.

یافته ها، که امروز (1 نوامبر) در روند حفاظت از مواد غذایی، نشان می دهد که پنسیلوانیا به شدت از برنامه آموزشی سفارشی غذا برای فروشندگان بازار کشاورزان برای رسیدگی به مسائل مشخص شده و الزامات قانونی برای فروش غذاهای سالم در پنسیلوانیا بهره می برد.

“ما دریافتیم که مشاهدات مستقیم ما و مشاهدات بازرسان بسیار شبیه بود، اما بسیار متفاوت از آنچه اکثر فروشندگان گفتند انجام می دهند – رفتار خود گزارش شده خود را، گفت:” کتی کاتر، استاد علوم غذایی در کالج کشاورزی ایالت پن علوم، گروه تحقیقاتی این مطالعه را انجام دادند. کاتر، که همچنین دستیار مدیر برنامه های ایمنی و کیفیت مواد غذایی برای گسترش دولت پنی است، اضافه کرد: “بین شما و بازرسان دیدید که چه چیزی ما و بازرسان دیدیم و آنچه که فروشندگان گزارش می دادند، این کار فاجعه بود.” “فروشندگان فکر می کنند که کار خوبی انجام می دهند، در واقع در واقع آنها نیستند. ما مطمئن نیستیم که چرا چنین اختلافاتی وجود دارد، با این وجود، آنها باید بهتر عمل کنند.”

به طور خاص، فروشنده ها نشان داد رفتارهای نامناسب و یا خطرناک در زمینه شستن دست، بهداشت شخصی و آلودگی متقابل. به طور مشخص، محققان دریافتند که استفاده از دستکش های یکبار مصرف در بازار کشاورزان پنسیلوانیا حتی در میان فروشندگان که غذاهای آماده و بدون بسته بندی را به فروش می رسانند، کم است.

مشاهدات مستقیم پنهان انجام شده توسط محققان کمتر از 24 درصد از فروشندگان دستکش های یکبار مصرف را در فروشگاه های فروش گذاشته بودند، علیرغم این که اکثر فروشندگان مورد بررسی غذاهای خام یا کنترل دما برای ایمنی مانند گوشت و غذاهای دریایی، و همچنین غذاهای آماده به غذا در همان جایگاه. و در داخل گروهی از فروشندگان مشاهده شده که از دستکش های یکبار مصرف استفاده می کنند، کمی کمتر از نیمی از آنها را نادرست استفاده می کنند.

دست زدن به پول و مواد غذایی بدون بسته بندی بدون تغییر دستکش در بین وظایف، شایع ترین رفتار نامناسب استفاده از دستکش دیده شده توسط هر دو محقق و sanitaryians در ایالت پنسیلوانیا بود.

جاشوا شینبرگ، مدیر مسئول ایمنی مواد غذایی و مواد غذایی، گفت: “این نتایج نشان می دهد که در میان فروشندگان در مورد استفاده از دستکش های یکبار مصرف، زمانی که برای تغییر دستکش و اینکه چه نوع رفتار در هنگام پوشیدن دستکش غیرقابل قبول است، فاقد درک متقابل میان فروشنده ها است”. تضمین کیفیت با گوشت گوشت Godshall در Telford، پنسیلوانیا. این تحقیق پایان نامه دکترای خود بود.

بازارهای مالی کشاورزان پس از دوره استعمار رشد کرده اند بازارهای قدیمی و جهانی را جایگزین کرده اند، امروزه امروزه بیش از 8،500 بازار کشاورزان در ایالات متحده جایگزین بازار می شوند. همانطور که بازار کشاورزان در اندازه، دامنه و پیچیدگی افزایش یافته است، بنابراین خطرات احتمالی ایمنی مواد غذایی را در بر می گیرد. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، 40 درصد از بازار کشاورزان، غذاهای آماده، 66 درصد گوشت و مرغ و 16 درصد ماهی و غذاهای دریایی را به فروش می رسانند.

شینبرگ گفت: “این تغییرات قابل توجه در انواع غذاهای فروخته شده در بازارهای کشاورزان، چالش ها و پیامدهای جدید ایمنی مواد غذایی را نشان می دهد.” “در نتیجه، مطالعات متعدد نشان داده اند که عوامل ایمنی غذایی با خطر بالا منحصر به بازار کشاورزان و بازار فروشندگان بازار است. ما همچنین مشکلات را دیدیم.”

در این تحقیق، محققان نمونه هایی از محصولات سبز برگ و گوشت را که از بازار کشاورزان پنسیلوانیا دریافت کرده اند، برای نمایش شاخص های بهداشتی – کالیفرم، کولیفرم های مدفوعی، لیستریا و E. coli – و علت برای نگرانی یافت. E. coli در 40 درصد موارد – 20 از 50 نمونه گوشت گاو و 18 درصد – 9 از 50 نمونه گوشت خوک و در 28 درصد – 15 از 54 نمونه کلزا، 29 درصد – 15 از 52 نمونه کاهو و 17 درصد – 8 از 46 نمونه اسفناج. آنها Listeria را در 8 درصد – 4 از 50 نمونه گوشت گاو، 2 درصد – 1 از 54 – نمونه های کلم، 4 درصد – 2 از 52 نمونه های کاهو، و 7 درصد – 3 از 46 نمونه از اسفناج.

مرحله قبلی این تحقیق یک برنامه کاربردی برای گوشی های هوشمند ایجاد کرد که برای جایگزینی کلیپبورد های سنتی برای بهبود کیفیت جمع آوری اطلاعات مربوط به مشاهدات ایمنی غذا استفاده شود. از آنجا که گوشی های هوشمند بسیار وسیع هستند و پیام های متنی و فعالیت های رسانه های اجتماعی در مکان های عمومی بسیار رایج است، هیچکس هر کسی با تلفن خود سوالی نمی کند. این فراگیر بودن اجازه می دهد که برنامه تلفن در مشاهدات مستقیم و پنهان بدون هشدار دادن به افرادی که مشاهده می شوند مورد استفاده قرار گیرد.

تدابیر ایمنی غذائی که توسط متخصصان مواد غذایی استفاده می شود، اغلب برای تحقیقات، بازرسی و اهداف نظارتی نظارت می شود. با این حال، اگر نظارت پنهان نباشد، طبق گفته Scheinberg، این می تواند منجر به تغییرات رفتاری ناخواسته شود. این تغییرات – که به عنوان اثر هوتورن شناخته می شود – می تواند چنین مشاهداتی را بی معنی کند.

همچنین، در یک مرحله بعد مطالعه، محققان برنامه آموزشی برای توسعه دولت پنی را برای آموزش فروشندگان بازار کشاورزان در ایمنی مواد غذایی توسعه دادند که اکنون از طریق وب سایت توسعه پان کشور در دسترس است.

کاتر اشاره کرد که این تحقیق در ایالت پنجم نمونه ای کامل از چگونگی عملکرد یک دانشگاه دانشگاه زمین است.

او گفت: “ما از علم استفاده می کنیم – در این مورد، یک برنامه تحقیق ساخت یافته – برای حمایت از تصمیم گیری و توسعه یک برنامه درسی”. “آنچه که ما در گسترش آن انجام می دهیم بسیار مهم است که کسب و کارهای وابسته به کشاورزی را در عمل اجرا کنیم. ما برنامه ها، فعالیت ها و محصولات را در اطراف این نوع پروژه های تحقیقاتی توسعه می دهیم و سپس آنها را به شهروندان پنسیلوانیا تحویل می دهیم.”

همچنین در این تحقیق راما رادخاکیشنا، استاد آموزش و پرورش کشاورزی و توسعه، و جاناتان کمپبل، استادیار علوم حیوانی و متخصص گوشت فرعی، شرکت داشتند.

کالج علوم کشاورزی و امور خارجه ایالت Penn State از این پروژه حمایت می کند.

.
گردآوری و ترجمه:بخش بیماری ها و راهای درمان دنیای خوب زندگی
منبع:sciencedaily.com

مرور بیشتر...

0

دیدگاهی بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شدفیلد های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

5 × چهار =