اخبار پزشکیاخبار روز

” پنیر ” به شدت می‌تواند اعتیاد ایجاد کند

پنیر و اعتیاد

محققین اعتقاد دارند ، غذاهای پروسس شده و در راس آنها پنیر ، به شدت می‌تواند اعتیاد ایجاد کند .
مسئول این اعتیاد ، ” گیرنده‌های اپیوئید ” در مغز هستند !

شاید یکی از دلایل رواج ” پیتزا ” و یا سایر غذاهای حاوی پنیر، نیز همین موضوع باشد .

آمار: هر آمریکایی به طور متوسط ۲۳ پوند ( ۱۰.۵ کیلوگرم ) در سال پنیر، مصرف می کند . ( ۳ برابر مصرف ۴۵ سال پیش ) !!

عامل : ” کازومرفین ” !!

با اتصال به گیرنده‌های اپیوئید درست مانند مرفین و هروئین عمل می‌کند. !!

بروز پدیده ” وابستگی ” به غذا !
مشکلی که افراد در هنگام رژیم‌های کاهش وزن به خوبی آن را احساس می‌کنند.

همین موضوع مورد بررسی دارویی هم قرار گرفته است . افرادی که وابستگی به ”پنیر” دارند ، در هنگام مصرف آنتی بیوتیک‌ها و باند شدن آنها با ” کلسیم ” دچار اختلال جذب می‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا