آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سیب کاراملی

Caramel apple

 

 

طرز تهیه دسر سیب کاراملی,طرز تهیه انواع دسر با میوه

درست کردن سیب کاراملی مناسب مراسم های متفاوت

 

مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی :

 کرم کارامل وانیلی400 گرم 
آبدو قاشق غذاخوری 
سیب 4 عدد
گردوی خرد شدهبه مقدار لازم برای تزیین
شکلات رنگی یا اسمارتیز ریزبه مقدار لازم برای تزیین
شکلات چیپسی خرد شده به مقدار لازم برای تزیین 

 

طرز تهیه سیب کاراملی برای 4 نفر :

400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.

 

سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.

 

از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 2 =