آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه غذاهای ارزان قیمت(سوپ هویج و اسفناج)

گرانی مواد غذایی را همگان امروز اذعان دارند .
البته رفع و رجوع این دغدغه خیلی هم مشکل نیست فقط شاید نیاز باشد گاهی قید پلو و چلو و گوشت و ماهیچه را بزنید و دست کم ۳ ۲ روزی در هفته را هم سالم تر بخورید و البته هم ارزان تر. در همین راستا این شماره با پرونده ای از غذاهای ارزان شما را همراهی می کنیم تا هم گام موثری در هماهنگی دخل و خرج منزل برداشته باشید و هم اینکه کمی به سمت غذاهای سالم تر بروید. شاید برایتان باورکردنی نباشد اما در دستور غذاهای پیش رو رقم تمام شده هیچ کدام از غذاها به بالای ۱۰ هزار تومان نرفته است و در مواردی حتی با ۴ تا ۵ هزار تومان می توانید یک غذای سبک، سالم، خوشمزه و ارزان را تهیه و کنار خانواده خود نوش جان کنید. این پرونده غذاهای ارزان را از دست ندهید.

سوپ هویج و اسفناج

سوپ هویج و اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
هویج: ۲ عدد
اسفناج تازه: ۱۰۰ گرم
شیر: یک پیمانه
رشته سوپی: یک چهارم پیمانه
عدس: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
عصاره مرغ: یک عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: برای تزیین سوپ
کره: مقدارکمی به دلخواه
روش تهیه:
عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید.
در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد.
شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید.
نکته های آشپزی: پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید.
نکته های سلامت: در اسفناج می توانید مقادیر زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک پیدا کنید که تمام آنها املاح معدنی مفید برای بدن محسوب می شوند.
جدیدترین آموزش های آشپزی را همراه خود داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − هفت =