آشپزیآموزش انواع غذاها

خوراک مرغ و سبزیجات، غذایی آسان و سریع

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

این خوراکی یک غذای سالم و خوشمزه‌ایست که به آسانی و در نیم ساعت میتوان آماده کرد. این خوراک بسیار ساده و در فر تهیه می‌شود. داخل آن انواع سبزیجات همچون سیب‌زمینی، هویج، پیاز و کرفس وجود دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴۵۰ گرم سبزیجات منجمد (سیب‌زمینی، هویج، پیاز و کرفس)
۱ ۳/۴ پیمانه گرم آب گوشت
یک قاشق چایخوری مریم‌گلی تازه خرد شده
دو پیمانه مرغ پخته و خرد شده
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۴قاشق چایخوری جوزهندی
یک عدد سیب پخته خرد شده
دو قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، سبزیجات، آب‌گوشت و یک قاشق چایخوری مریم‌گلی را با هم مخلوط کنید. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. سپس آن را ۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید. مرغ را اضافه کنید، در کاسه را ببندید و ۴ تا ۶ دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم و سبزیجات نرم شوند.

۲. در یک کاسه کوچک فلفل و جوزهندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. خوراک به دست آمده را داخل ظرف سوفله (ظرف نشکن و گود) بریزید، روی آن سیب پخته بگذارید و در صورت تمایل، برگ‌های تازه مریم‌گلی قرار دهید. کره آب شده را روی آنها بریزید و در آخر مخلوط جوز هندی را روی مایه بپاشید.

۴. بدون در به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا سیب‌ها طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

کالری: ۲۹۷
چربی: ۱۲ گرم
کلسترول: ۷۱ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۲۳ گرم
فیبر: ۳ گرم
قند: ۹ گرم
پروتئین: ۲۴ گرم

خوراک مرغ و سبزیجات به سبک چینی

مواد لازم:

پیاز:                        ۱۴۰ گرم
قارچ:                      ۱۴۰ گرم
کدو سبز:                ۲۸۰ گرم
هویج:                     ۱۴۰ گرم
فلفل دلمه زرد یا سبز:۳۰۰ گرم
کره:                      ۵۰ گرم
جوانه ماش:            ۳۰۰ گرم
سینه مرغ:             ۵۰۰ گرم
کنجد:                    ۳ قاشق سوپخوری
سویا سس:            ۸۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، قارچ، کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های بلند  یکدست برش داده و هر یک را جداگانه در مقداری کره تفت دهید. مواد را طوری تفت دهید که تُردی خود را از دست ندهند. برای مثال هویج بیشتر از کدو باید تفت داده شود. مرغ را نیز به طور یکدست و جداگانه در مقداری کره تفت دهید. جوانه ماش را هم در کمی کره تفت دهید.
در آخر تمام مواد را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. روی آن کنجد و پس از آن سس بریزید و همه را مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و با سُس تند سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =