آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سوپ گردن

Cooking

پخت سوپ گردن,طرز تهیه سوپ گردن

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

 

سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.

 

میزان سرو: ۸ الی ۱۰ نفر

 

مواد لازم برای سوپ گردن گوسفندی :

گوشت گردن گوسفندی

 ۵۰۰ گرم

آرد

۲ قاشق سوپخوری

ماست

یک دوم پیمانه

 زرده تخم مرغ

 یک عدد

آب لیمو ترش

۲ قاشق سوپخوری

نمک

به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه سوپ گردن گوسفندی :

 کره

یک قاشق سوپخوری

 فلفل قرمز پودر شده

 یک قاشق چایخوری

نعناع خشک

یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سوپ گردن گوسفندی :

چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.

 

آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.

 

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی – bartarinha.ir

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − ده =