روش تهیه آب زرشک در خانه و خواص درمانی آب زرشک
روش تهیه آب زرشک در خانه:
معمولاً هر وقت که بحث از آب زرشک به میان میآید در ذهن افراد بطریهای آماده آب زرشک که بر روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی تداعی میشود، وقتی با دقت به برچسب که باید نشانگر سلامت محصول باشد دقت کنیم متوجه میشویم که محصولی که قرار است مصرف کنیم طبیعی نبوده و حتی حاوی نگهدارندههای شیمیایی که خود آنها برای دستگاه گوارش مضر هستند میباشد.
انتخاب نوع زرشک آبگیری
ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که از خانواده زرشک قرمز (زرشک پلویی) است را انتخاب کنیم، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جسهای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز، دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به “زرشک سیاه” معروف است.
خواص درمانی آب زرشک:
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث
– تصفیه کننده خون
– تنظیم فشارخون
– تنظیم قند خون
– پایین آورنده چربی خون
– پایین آورنده اوره
– شستشوی کبد و کلیه
– بهترین دوست کبد و پوست
– روشن کننده پوست صورت
– بهترین در درمان آفت دهان
– مفید در درمان جوش صورت و بدن
– بهبود گوارش و کوچک کننده شکم
– مفید در درمان سنگ کیسه صفرا
– رفع عطش (بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز میکنند)
– بهترین جایگیزین برای قرص متفورمین
چگونه در خانه آب زرشک درست کنیم:
مقدار ۲۵۰ گرم زرشک سیاه را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با ۶ تا ۸ لیوان آب خیس کرده و پس از مدت ۲۴ ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید. مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشهای جهت نگهداری منتقل کنید.
– بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از صبحانه یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید.
نکات مهم در مصرف آب زرشک:
– برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است. مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمیشود مقدار گقته شده در طول ۲۴ ساعت کافی میباشد.
با داشتن این برنامه اندرویدی سایت زندگی خوب میتوانید همه جا با جدیدترین مطالب و بروزسانی رایگان همراه باشید