آشپزیآموزش انواع غذاهااخبار روز

طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت با بادام و کشمش

پلو سبزیجات؛ طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت با بادام و کشمش

بادمجان پلو یکی از انواع پلو سبزیجات گیاهی خوشمزه و لذیذ و یکی از بهترین غذا‌ها برای گیاهخوران و افراد وگان می‌باشد. ما در این مقاله آموزش درست کردن پلو بادمجان بدون گوشت با بادام و کشمش را ارائه کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه‌ی بادمجان پلو

بادام پوست گرفته – 1/8 فنجان
برنج – 3 فنحان
بادمجان قلمی – 3 عدد
گوجه  فرنگی خرد شده – 2 عدد
شوید خشک – 1 قاشق سوپ خوری
کشمش پلویی – نصف فنجان
پیاز – 1 عدد
دارچین – 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل – به مقدار لازم
روغن کنجد – به مقدار دلخواه

طرز تهیه پلو بادمجان بدون گوشت

بادمجان‌ها را پوست گرفته، خرد کنید و در یک تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.

پیاز را در تابه بریزید و کمی تفت دهید، سپس بادام و کشمش را هم اضافه کنید تا کمی تفت داده شوند، حالا برنج را خوب بشویید و به مواد دیگر اضافه کنید تا کمی تفت داده شود، سپس بر روی آنها آب بریزید و بگذارید کمی پخته شوند.

وقتی که آب برنج کم شد، گوجه فرنگی‌های خرد شده و بادمجان و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا 45 دقیقه دم بکشد.

پلو بادمجان شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با سالاد فصل میل کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =