طرز تهیه کدوی شکم پر با سینه مرغ به روش آسان
طرز تهیه کدوی پرشده با مرغ
این روزها با آمدن کدو به بازار میتوانید غذاهای متنوع و خوشمزهای با آن درست کنید. در سایت دنیای خوب زندگی به شما طرز تهیه کدوی شکم پر با مرغ را آموزش میدهیم که سریع آماده میشود.
تعداد نفرات: 2 نفر/ آمادهسازی: 15 دقیقه/ زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای کدوی شکم پر با مرغ
سینه مرغ: 400 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدشده): به مقدار لازم
کدوسبز (باریک و قلمی): 4 عدد
زیره سبز (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی (فیله و مکعبی ریز خرشده): 2 عدد
پنیر موتزارلا (رندهشده): 300 گرم
روش تهیه کدوی شکم پر با مرغ:
1. سینههای مرغ را همراه مقداری نمک در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بهمدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، آن را آبکش کرده و بهصورت ریز خرد کنید.
2. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
3. کدوها را بشویید و بدون اینکه پوست آنها را بگیرید، از طول به دو نیم تقسیم کنید، سپس آنها را از طرف پوستدار کفِ تابه بچینید تا سرخ شوند.
4. زمانیکه طرف پوست دار کدوها سرخ و تا حدودی قهوهای رنگ شدند، آن ها را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. زیره سبز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه را روی کدوها بپاشید تا مزهدار شوند.
5. کدوها را داخل ظرفی نسوز و مخصوص فر بچینید، مرغ و گوجهفرنگی را روی کدوها بریزید و در آخر، پنیر موتزارلا را روی کدوها بپاشید و 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و پنیر آنها کاملاً ذوب شود. پس از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و کدوی پرشده را سرو کنید.
میتوانید نظر و پیشنهادات خود را در مورد مطالب این سایت اظهار نمایید.