پزشکی و سلامتتغذیه سالم

بلوبری میوه‌ای پرخاصیت و سرشار از آنتی‌اکسیدان

فواید آنتی اكسيدان‌های موجود در بلوبری

آنتی اكسيدان‌های موجود در بلوبری باعث نرمی پوست می‌شود. تركيب آن با آب ليمو و شكر منجر به روشن تر شدن و پوست اندازی می‌شود.

مطالعه‌ای جديد ثابت كرده كه موش‌هايی كه در رژيم غذايی آنها بلوبری به ميزان فراوان گنجانده شده ، بعد از مدتي چربي شكمی خود را از دست داده‌اند. گفتني است كه اين نوع چربي ارتباط قوي با ابتلا به ديابت و بيماری قلبی دارد.

انتوسيانين‎های بلوبری، كه به آن رنگ مات آبي می‌دهد به راديكال‎های آزاد (عامل سرطان) حمله كرده و مانع ازرشد سلولهای سرطانی می‌شود. خوردن تنها نيم فنجان از اين ميوه در روز اين نقش را به خوبی برآورده می‎كند.

محققان می‎گويند كه اين ميوه مانع از مشكلات مغزي نظير از دست دادن حافظه میشود. و اين به خاطر آنتی اكسيدان ها و فلاونوئيدهای موجود در اين ميوه است.

10 فائده علمی بلوبری:

١- بلوبری‎ها در عین کم کالری بودن سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها هستند.
پتاسیم 36%
منیزیم 25%
ویتامین سی 24%

٢- بلوبری، در بین مواد خوراکی پادشاه آنتی اکسیدان است. مانع آسیب ساختارهای هسته ای بدن و بیماری هایی مانند سرطان میشود.

٣- بلوبری‌ها میزان تخریب DNA را کاهش میدهد و مانع پیری میشود.

٤- بلوبری، کلسترول خون را پایین می آورد و مانع از تجمع چربی در عروق میشود.

٥- بلوبری، فشار خون را کاهش میدهد و برای مبتلایان به فشار خون بهترین داروی طبیعی هست.

٦- بلوبری، مانع بروز بیماری‎های قلبی میشود.

٧- بلوبری، باعث بالا رفتن عملکرد مغز و تقویت حافظه میشود.

٨- بلوبری، قندش با تمام میوه ها متفاوت است. قندی مدرن دارد که قند خون را بالا نمیبرد و خواص ضد دیابتی ایجاد میکند.

٩- مشکلات مجاری ادراری در بانوان متدوال است و بلوبری قاتل این مشکلات است.

١٠- بلوبری، میزان آسیب ماهیچه‌ها بعد از انجام تمرینات ورزشی در ورزشکاران را کاهش میدهد.

مرور بیشتر...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا